Arranger den perfekte firmatur

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Fællesskab

Hvis Man bruger meget tid på sit arbejde. Derfor er det vigtigt, at ens arbejdsplads er et sted, man har det godt. Man skal føle sig tilpas, når man går på arbejde, og man skal have en god mavefornemmelse, når man går derfra.

Ikke alle arbejdspladser har et stærkt sammenhold, men det kan heldigvis styrkes de fleste steder! I kan fx blive rystet sammen på en firmaudflugt!

Når man ser hinanden uden for kontorets rammer, styrker man hinandens relationer. Det betyder noget, at man ser hinanden i mere end én sammenhæng. Og det giver noget at snakke om!

Lokation

 

Du skal finde en god aktivitet, I kan have det sjovt med. Valgmulighederne er mange. Men her er nogle forslag, hvis du er helt på bar bund: Skal I på svampetur i skoven, en tur i tivoli, på Jensens Bøfhus, ud og køre gokart, i biografen, i teatret eller til vinsmagning?

Hvis du ikke selv har lyst til at stå med ansvaret, kan du oprette en afstemning på Facebook, og lade folk stemme på forskellige aktiviteter. Denne metode sikrer dig, at folk ikke skylder skylden på dig, hvis I ender et sted, der skuffer.

Du kan evt. tage udgangspunkt i de tidligere forslag og selv lade folk tilføje flere aktiviteter.

 

Mad?

 

Det er en rigtig god idé at have forberedt, hvad I skal have at spise på udflugten. Du kan naturligvis altid vælge en let løsning, som fx McDonald eller Burger King, så længe du har tænkt på det, kan det ikke gå helt galt.

Hvis du gerne vil bestille mad et sted fra eller endda selv tilberede noget, så er det god etikette at undersøge, om der skulle være nogen, som har specielle madhensyn. Er der fx nogle, som er vegetarer, glutenallergikere eller laktoseintolerante?

Transport

 

Det ville være god stil at sørge for, at I kan komme frem og tilbage til jeres aktivitet. Det er særligt en god idé, hvis I skal indtage alkoholiske drikkevarer. Det er bedst for fællesskabet, hvis ingen skal agere chauffør. Vælg derfor i stedet for et leje af bus med chauffør, så alle føler, de er lige meget med.

Der er noget enormt sammenbringende ved en fælles bustur, som kun I er passagerer på.

Held og lykke med planlægningen!

Skriv en kommentar