Derfor skal du fejre nytår i Rom

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Italiens hovedstad Rom er med sine omkring 3 millioner indbyggere også landets største by. Derudover er Rom naturligvis også hjemsted for verdens mindste stat, Vatikanstaten, som naturligvis er det absolut vigtigste område for den katolske kirke. Hvert år valfarter mange tusinde danskere til Rom på sommerferie, forlængere weekender og lignende. Det er dog ikke en destination, som endelige har slået sig fast som en “vinterby”. Her er der mange, der enten vælgere klassikere som New York, London eller Paris.

Rom byder dog på rigtig meget om vinteren, og ikke mindst hen over jul og især omkring nytår. Julen er i sagens natur en af de vigtigste højtider i kristendommen, og med den katolske kirke i baghaven, fylder det ikke overraskende ekstra meget.

Rejs væk fra stress og jag

Julen er en dejlig tid, men for mange er det også en stressende tid, hvor gaveindkøb, julefrokoster og for mange aftaler fylder meget. Når julen så er overstået og man gerne vil slappe af, melder et nyt stresselement sig på banen for mange. For nytårsaften kan også godt være lidt af en prøvelse. En aften der altid bliver fremhævet til at skulle være årets fest. I stedet for at blive hjemme og skulle tænke på menuer, påklædning, invitationer, gæster, underholdning og meget andet, så træk stikket og flyv sydpå – og her er Rom altså et godt bud.

Oplev en af gudstjenesterne i en af de store kirker (især Peterskirken, der er en af verdens mest imponerende). Uanset om du er kristen eller ej, så er det en kæmpe oplevelse i SÅ historie rammer. Rom byder også på shoppingmuligheder i absolut verdensklasse. I stedet for at tage på hotel, så overvej at leje en lejlighed (kan findes her), hvor i kan fejre i jeres eget tempo med god italiensk rødvin og et glas champagne.

Området omkring Colosseum er som regel fyldt med mennesker og der er levende musik, festligheder og stort fyrværkeri.

 

Skriv en kommentar