Få op til 4.500 kr. i kompensation, hvis du har haft et aflyst fly eller flyforsinkelse indenfor de sidste 3 år

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

 

Hos flypenge.dk kan du nemt beregne din kompensation. Det kan gøres i løbet af blot 3 minutter helt gratis og uforpligtende. Så vil de sørge for at hente dine penge hjem og sikre, at du får det højst mulige beløb, som bliver overført direkte til din konto. Hvis sagen ikke bliver vundet, kræver de ingen penge fra dig – det kalder de ”no cure, no pay”.  Det koster dig med andre ord ikke noget medmindre, de vinder sagen for dig.

Med deres hjælp og erfaring kan de spare dig for mange timers besvær og stress. Hvis deres kunder er glade, er de glade. Du kan altid ringe og få hjælp hos flypenge.dk.

 

Hvordan fungerer det?

Når din klage er oprettet i deres system, går de staks i gang med at arbejde på din sag. Når sagen er klar sender de den til det operative flyselskab. Hvis sagen bliver vundet, bliver pengene straks overført til din bankkonto.

 

Hvor meget er jeg berettiget til?

Størrelsen på din kompensation afhænger af din oplevelse. Derudover kan omkostninger, som er en direkte følge af forsinkelsen også blive refunderet. Du er derfor rådet til at gemme dine kvitteringer.

 

Rettigheder: Aflyst fly

Det kan være en stor irritation at få aflyst sit fly – noget som mange kan sætte sig ind i.

Flyselskaber har pligt til at informere hurtigst mulig om aflyst fly, sådan at man har mulighed for at omlægge sin rejse. Oplever du, at dit fly er aflyst, vil du have krav på én af følgende:

  • Refundering af din flybillet.
  • Ved mellemlanding kan du blive fløjet tilbage til afrejsedestinationen.
  • Hurtigt mulig omlægning af rejsen.
  • Omlægning af rejsen til en dato af eget valg.

 

Du kan desuden også have krav til betalt kost og logi, hvis det bliver nødvendigt. Hvis du ikke bliver tilbudt en ny flyvning som erstatning for dit aflyste fly, og du derfor bliver nødt til at vente, kan du være berettiget til kost og logi.

 

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar