Gode råd inden du tager på din skiferie

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Alle elsker vist den følelse man får i kroppen, inden man skal på skiferie. Tanken om at komme lidt væk og bare have hyggelige stunder med familien eller vennerne. Der er ikke noget bedre end at få hverdagen på afstand. Dog er der også nogle praktiske ting, som du skal overveje, inden du tager på din skiferie. En tur på ski er ikke helt ufarligt og derfor er det en god ide, at have styr på en forsikring inden afrejse. Ved at have en rejseforsikring, så kan du rejse uden at have nogle bekymringer. Det kan nemt blive meget dyrt, hvis der skal lægehjælp til, og du så ingen forsikring har til at dække det. Inden afrejse er det også en ide, at du tager en hjemmetest.

Der er meget corona i verdenen, og for at du kan rejse med god samvittighed, vil det være en god ting at gøre.

Solen er stærk på pisterne

Husk altid at medbringe en fed ansigtscreme med høj solfaktor, da solen er ekstra stærk oppe i bjergene. Derudover vil en læbepomade med en høj faktor også være en god investering, da der simpelthen ikke er noget værre end læber der er tørre og sprækker. Du kan eventuelt købe nogle små creme, så det er nemmere at have med på pisten uden det fylder for meget.

Forevig mindet

Husk at tage en masse billeder, så du har noget at se tilbage på. Hvis du ikke vil have din telefon med på pisten, så er det også en ide at købe et engangskamera, da det nemt kan være i jakken. Det er også hyggeligt nogen gange at have billederne fysisk i hånden, som man eventuelt kan hænge op derhjemme. Man har generelt mange billeder på telefonen, men der er noget charmerende ved at kunne have en billedbog også.

Skriv en kommentar