Gør dine børn klar til skituren

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Selvom vejret ikke viser det i disse dage, så kommer vi ikke uden om at kalenderen fortæller os, at det er sommer i øjeblikket. Der er derfor nok ikke mange, der går og tænker på skituren på nuværende tidspunkt, ikke desto mindre kan det være en god ide, hvis du skal have børnene med – ikke mindst hvis det er første gang.

Hvis i skal have en god skiferie, og hvis jeres børn skal blive vilde med at stå på ski, er det vigtigt at de får en god oplevelse med det, og jo lettere det er for dem, jo sjovere vil de uden tvivl også synes det er.

Sådan forbereder du dine børn

Alt begyndelse er svært, og det gælder også at lære at stå på ski, selvom det ofte er langt lettere for børn, end det er for voksne. At stå på ski handler i høj grad om balance, og jo bedre balance dit barn har, jo lettere vil det også have ved at lære at stå på ski. Der findes mange måder at styrke balancen gennem leg, og der er mange ting, i kan lave i sommeren, der gør det lettere for jer til vinter.

Motorik og balance er vejen frem

En af de bedste metoder at styrke den form for motorik og balance der bruges, når man står på ski, er ved at stå på stylter. Som du kan se her, så findes der mange forskelige former for stylter, men det er især stylter uden snore, der styrker dit barn. Ved at gå på stylter styrker man både motorik, balance og kropskoordinering, hvilket lige præcis er de egenskaber barnet skal bruge for at stå på ski. Skal i voksne måske af sted for første gang, kan det naturligvis også være en god ide at i selv kommer ud på stylterne, det tager jer helt sikkert også tilbage til barndommen glade minder.

 

Skriv en kommentar