Gør køreturen til skiferien kortere

Mand foran sin bil i snevejr

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Der går ikke længe, inden den helt store sæson for skiferier træder ind. Det betyder også, at der ikke går længe, inden der er mange tusinde danskere, der skal ud på meget længe køreture. Det kan være, at du er en af dem, der bare elsker det, lige fra man sætter sig ind i bilen, til man er på destinationen 1400 km senere. Det kan dog også være, at du er lige som mange andre og bare ser det som noget, der skal overstået hurtigst muligt.

Hvis du hører til blandt de første, er det fantastisk for dig. Hører du derimod til blandt de sidste, så kan det godt være, at du går og gruer for at skulle tilbringe 12-16 timer eller mere i en bil. Afstanden er der ikke så meget at gøre ved, men hvordan man får tiden til at virke mere udholdelig, kan der gøres meget ved.

Digital underholdning

Der er mange muligheder for at lade sig underholde på digital vis under turen. Mulighederne for at have serier og film med på iPads og lignende er nærmest uendelige. Med en oplader til bilen kan man endda have strøm til hele turen. Mange streamingtjenester som Netflix, Viaplay m.fl tilbyder også at man kan hente indholdet ned og se de online. Dette er nødvendigt, da internettet ikke altid er stabilt på motorvejene, og at man kan bruge en del data på det, hvis ens tjeneste overhovedet virker udenfor landets grænser.

Det sætter dog nogle begrænsinger for især en person. Det er nemlig meget uhensigtsmæssigt, hvis chaufføren sidder og ser film eller serier, mens han eller hun kører. For slet ikke at nævne at det er livsfarligt og dybt ulovligt. En rigtig god ting for hele bilen er derfor også lydbøger, hvor alle kan høre med og man ikke skal sidde og kigge på samme lille skærm. Lydbøger er ved at vinde voldsomt frem i popularitet, netop fordi det er nemt og bekvemt, og så er der bare ikke meget, der slår   en god historie (du kan finde tusindvis af lydbøger her).

 

Skriv en kommentar