Hvor kan du tage hen til vinter?

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Hele verden holdes lige nu i et jerngreb af Covid-19. Det vides derfor heller ikke, hvornår det igen bliver muligt at rejse ud og opleve verden, som mange af os er så glade for. Selvom det ikke er umuligt, så er det ikke lige nu, at man skal rejse. Der er heller ikke meget der tyder på, at det bliver i løbet af dette år, at der kommer til at ske noget på den front. Hvis det går som mange af os håber, så bliver det måske muligt at rejse igen i starten af det nye år.

Det store spørgsmål er naturligvis, hvor man i så fald vil kunne rejse hen. Der er naturligvis de klassiske destinationer som Thailand og de kanariske øer, men der findes også andre steder der virkelig har noget at byde på.

Afrika – dejligt året rundt – også når verden åbner op igen

Der er flere og flere danskere, der vælger at tage til Afrika på Safari rejser for at se de vilde dyr i deres naturlige omgivelser. Alligevel er det naturligvis en destination, der er Som du kan se i denne oversigt over hvornår det er bedst at rejse til Afrika så rangerer vinteren højt. Destinationer som Kenya ligger på Ækvator, hvilket betyder, at temperaturen er meget ensartet året rundt. Dette gør også at det er et land man kan besøge hele året rundt.

En af de ting der også kan være tillokkende for mange, ved at rejse på netop denne form for rejse i disse tider er antallet af mennesker. Man vil typisk være sammen med sin familie eller en meget lille gruppe. Disse vil man tilbringe meget tid med. Man kommer ikke til konstant at færdes sammen med tusindevis af turister på strande og restauranter. Man har altså på denne form for rejse en langt større mulighed for en vis form for social distance.

Så hvis du vil opleve noget af det smukkeste natur og de vildeste dyr man kan her i verden, så skulle du undersøge mulighederne for at tage på safari, når verdens tilstande igen tillader det.

Skriv en kommentar