Idéer til vinterferieplaner 2020

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Er du så heldig at have ferie til vinter? Hvis ikke du allerede har nogle planer for din vinterferie i 2020, er det måske på tide så småt at planlægge noget. Det kan også være, du foretrækker ikke at have nogle planer, nu hvor du endelig har ferie. Men hvis du er typen, der godt kan lide at komme ud og opleve noget, når du holder ferie, så kan du begynde din planlægning allerede nu.

Vær aktiv på ski

Hvis du gerne vil holde en ferie, hvor du får lov til at være virkelig aktiv, og samtidig have det rigtig sjovt imens, skal du som så mange andre, tage på skiferie i din vinterferie. Hvis ikke du har prøvet at stå på ski før, sidder du måske nu og tænker, at det skal du da i hvert fald ikke. Men skiferie er for alle, for du behøver ikke være øvet i at stå på ski for at have det sjovt på pisterne, så tag på en billig skiferie til Østrig.

Tag i badeland

Selvom det kan være hyggeligt at være udenfor i sne og kulde, er der altså noget over at være indenfor, når alt er mørkt udenfor i vinterperioden. Arranger en tur med dine venner eller familie i badeland, hvor I kan bade løs i nogle dage. Find f.eks. et sted hvor der er mulighed for overnatning, så I kan skifte imellem at bade og tage hjem i jeres hytte og drikke varm kakao.

Se en god film i biografen

Hvis ikke du har lyst til at planlægge noget større i din vinterferie såsom en skiferie, men du samtidig gerne vil have nogle planer, kan du nøjes med at lave små planer flere steder i din vinterferie. Det kunne være sådan noget som at invitere en ven med i biografen eller at tage ud og bowle med en gruppe venner.

Skriv en kommentar