Kig på vinterrejsen nu

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Sommeren er kun lige overstået, og i disse dage er der faktisk mange der mere eller mindre oplever bedre vejr end de gjorde i sommeren. Ikke desto mindre ændrer det altså ikke ved, at sommeren er slut og vi er gået ind i efteråret og at vinteren kommer nærmere. Selvom det lige nu virker til at vinteren er langt væk, er det et godt tidspunkt at begynde at kigge på vinterrejser, hvis du er i den heldige situation, at du skal ud og rejse.

Billige rejser hænger ikke på træerne

Der er mange, der hungrer efter sol efter en meget solfattig sommer, og der er derfor mange danskere er pønser på at rejse sydpå til solen enten til efteråret eller til vinter. Rejser man til efteråret er der stadig rig mulighed for at få sol og varme temperaturer på mange destinationer som Kreta, Mallorca, Rhodos, Tyrkiet og lignende, altså steder man kan nå til på 3-4 timer i fly.

Vil man være sikker på sol og varme i vinterhalvåret, skal man noget længere sydpå og dermed også bruger en del flere timer i et fly. Vil man gerne blive i det europæiske og omegn, er det de canariske øer som Gran Canaria, Tenerife, Fuerteventura der er de bedst valg sammen med eksempelvis Dubai i mellemøsten.

Endelig er der de destinationer der ligger noget længere væk, og typisk også koster noget mere, hvilket blandt andet tæller Thailand, Kap Verde, Bali og ligende destinationer, hvor der er større garanti og varme.

Fælles for dem er at det kan være meget dyrt at rejse dertil i vinterhalvåret, især hvis man rejser i højsæsoner som eksempelvis efterårsferien, vinterferien eller omkring jul og nytår. Hvis man gerne vil afsted i en af disse periode, kan en mulig løsning være, at vælge ar rejse fra Tyskland, hvor priserne ikke er skruet op på samme måde i højsæsonerne.

I Tyskland falder højsæsoner nemlig ikke på samme tid, og derfor er der ikke den store prisforskel, som man ofte ser på priserne på rejser her i landet. Der findes flere danske rejseselskaber, der tilbyder afrejse fra Hamburg, men der findes også alternativer som eksempelvis Skov Rejser, der udelukkende har rejser fra tyske luftehavne.

I alle tilfælde kan det være en god ide at begynde at kigge efter vinterrejsen nu, da der som sagt er mange der hungrer efter solen. Det betyder også, at der ikke er så voldsom stor sandsynlighed for at rejserne bliver solgt billigt og at det kommer til at vælte frem med afbudsrejser og lignende.

Skriv en kommentar