Kuffertpakning: Husk el-tandbørsten

Husk eltandbørsten på vinterferien

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Er du i gang med at pakke til vinterferien, så husk da el-tandbørsten

Antallet af el-tandbørstebrugere er stigende. Det bliver mere og mere populært at udskifte sin helt normale, manuelle tandbørste med en elektronisk en af slagsen. Og hvorfor så egentlig det? Jo, ser du, den elektroniske tandbørste skulle efter sigende være mere effektiv til rengøring af tænderne og mere skånsom mod tandkødet. Nogle el-tandbørster kan tilligemed følge op på, hvordan og hvor længe, du børster tænderne.

Nogle brugere mener endda, at el-tandbørsten er nemmere at håndtere end den almindelige manuelle tandbørste og herunder forældre, der børster tænder på deres børn.

Men husk at når din lille følgesvend skal med på ferie, så skal du også have styr på hvilken strømforsyning eller adapter, som der benyttes på din rejsedestination.

Køb en rejseadapter 

Går vinterferien et smut til Thailand, USA, London eller en hel anden destination, så skal du huske at undersøge om der benyttes samme strømforsyning på din rejsedestination, som vi danskere benytter. Købet af en rejseadapter til dine elektroniske enheder – smartphone, computer, el-tandbørste osv. må siges at være en nødvendighed. Det digitale samfund har her måske taget overhånd, men de fleste af os vil altså nødigt stå på vores hotelværelse i Thailand uden strøm på vores smartphone eller el-tandbørste og herefter ikke kunne oplade enhederne.

Det er selvfølgelig altid en mulighed at købe rejseadapteren på rejsedestinationen, men hvorfor stresse over det, når du kan komme problemet i forkøbet ved at købe rejseadapteren hjemmefra?

Hvis du rejser på vinterferie en hel familie sammen, bør du måske også overveje at købe flere rejseadaptere, så alle el-tandbørster og smartphones kan oplades, når det bliver nødvendigt. Din ferie bør altså ikke bestå af planlægning over, hvornår de forskellige familiemedlemmer har rejseadapteren til rådighed. Det er også en mulighed at købe en rejseadapter med flere USB enheder, så flere enheder kan oplades på samme tid.

Hvis du er typen, der rejser ofte og til forskellige destinationer, anbefaler vi, at du køber en rejseadapter med 150 stikkontakter – altså adskillelige lokale strømforsyningsmuligheder, så burde du kunne oplade dine elektroniske enheder i hele verden.

Skriv en kommentar