Nervøs for indbrudstyve, når du er ude at rejse?

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Når du skal ud at rejse, er det vigtigt, at du sørger for, det ikke kan ses, at der ikke er nogen hjemme. Det kan du gøre på forskellige måder. Her får du et par gode råd til, hvordan du gør.

Hvis du er nervøs for, at der bliver begået indbrud i dit hjem, mens du ikke er hjemme, så er det en god idé, hvis du tager dine forholdsregler. Du kan nemlig gøre meget for, at det ikke ligner, du ikke er hjemme. Vi guider.

Få naboen til at parkere i indkørslen

Når naboen ikke er hjemme, er det en god idé, hvis du får naboen til at parkere i indkørslen. Især hvis der er faldet sne, vil det sende et kraftigt signal omkring, at her ikke er nogle hjemme. Har du et godt forhold til din nabo, bør du derfor undersøge, om de vil være med til dette.

Få tjekket din lås

Det er vigtigt, at din lås fungerer som den skal. Kontakt en låsesmed i København, eller hvor du bor, hvis du vil være sikker på, at din lås fungerer, som den skal — og er så svær at bryde op som overhovedet muligt.

Lad rodet stå fremme

Det er ikke pænt med rod, men det kan være med til at holde tyven fra porten. Hvis de kigger ind ad vinduerne, og der ligger rod fremme, så vil det ikke ligne, at I ikke er hjemme. Sørg derfor for, at I lader rodet ligge fremme, inden I tager afsted.

Få automatisk lys

Automatisk lys, der tænder, når nogen entrerer din grund, er altid et godt værn mod tyveknægte. Derfor er det en god idé at investere i automatisk lys. Du kan også få lys, du kan styre med din telefon. Så er du eksempelvis sikker på, at lyset tændes, når det bliver mørkt udenfor. Så ligner det, at du ikke er hjemme.

Skriv en kommentar