Pakkeliste til skiferien

pister

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Vi nærmer os med hastige skridt vinteren og det betyder, at der snart ikke er længe til, at vi danskere så småt begynder at drage på skiferier. Der plejer at være op mod en halv million danskere, der drager enten syd og eller nordpå mod pister og løjper. For mange er det en tradition og de har været afsted mange gange tidligere. Det kan i sagens natur heller ikke undgå, at være første gang for mange. Hvis du har været afsted mange gange tidligere, så har du selvfølgelig prøvet at pakke før. Hvis du skal afsted første gang, kan det være, at du er nervøs for at glemme noget.

Her er nogle ting du bør have med, hvis skiferien skal blive en succes. Det giver sig selv, at du skal have skiundertøj, skitøj, skibriller, handsker, og halsedisse eller halstørklæde. Hvis du lejer udstyret på destinationen skal du ikke tænke på, at have dette med. De fleste vil nok vælge at gøre dette, den første eller de første gange, indtil de finder ud af om ferieformen er noget for dem. Der er også nogle ting, der ikke giver helt så meget sig selv, som dog stadig er gode at have ved hånden.

Ekstra betalingskort kan være en rigtig god ide at have med. Skulle du få stjålet dit kort, er det en træls situation at stå i. Så ha et ekstra kort med i form af mastercard eller lignende, hvis uheldet skulle være ude. Det siger næsten sig selv her, at det er en dårlig ide at opbevare dem samme sted. Solcreme er også en af de ting, som nogle kan finde på at glemme. Dette er rigtig dumt og solcreme i ansigtet er ganske enkelt uundværligt, når solen rammer sneen giver det dobbelt effekt og derfor skal du huske at have en solcreme med en høj faktor med.

Et par andre gode ting at have med er kondomer (køb dem her), for man ved jo aldrig hvad afterski kan udvikle sig til. En powerbank er desuden en rigtig god ide at have med sig. Dels fordi det er træls at løbe tør for strøm på pisterne, hvis man gerne vil tage et billede eller har brug for at ringe efter hjælp eller lignnede. Batteriet holder ofte i lidt kortere tid i koldt vejr, så man kan godt blive overrasket over holdbarheden.

Vabelplaster er en anden ting der kan redde din skiferie. Hvis du ikke er vant til at have skistøvler på, kan du meget vel risikere at få vabler, og de fleste ved godt, hvor ubehageligt dette kan være. De kan naturligvis købes på stedet ligesom de andre ting her på listen. Det er bare lettere hvis man har det hele med i tasken, så man ikke skal tænke mere over det.

Skriv en kommentar