Sådan kommer du din inkontinens til livs

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Døjer de meget med inkontinens lige for tiden? Der er mange måder at gribe det an på og i denne artikel fortæller vi dig lidt om bare nogle af de måder du kan komme din inkontinens til livs på. 

Læs med her vist interesse for dig og du døjer af inkontinens. 

Søg læge

Hvis din inkontinens er et stort problem for dig i din hverdag, så er det en god ide at kontakte egen læge. Inkontinens er et meget almindeligt problem, som rigtig mange danskere døjer med. 

Nogle undgår helt at tage til lægen, fordi de føler skam over problemet. Det at der så absolut ingen grund til. Din læge er trænet til at håndtere problemer som inkontinens. Og inkontinens er desuden så almindeligt et problem, at du med garanti allerede kender nogen, som enten døjer med eller har døjet med præcis samme problem som du har lige nu.

Din læge kan fortælle dig om forskellige øvelser, som kan afhjælpe din inkontinens, eller måske endda skrive nogle recepter på nogle piller, som der kan hjælpe dig.

Find andre med inkontinens på nettet

Det kan nogle gange også være meget rart at møde nogle, som står i samme situation som en selv. Prøv derfor at se om du kan række ud efter nogle på nettet eller finde forskellige forum, hvor folk som døjer med inkontinens mødes.

Du kan enten vælge at vise dig frem med navn eller være anonym. Det er helt op til dig og hvis du synes det er rarere at være anonym til at starte med, så gør du blot det.

Når du snakker med andre, som døjer med inkontinens, på nettet, så kan du også få en del gode råd for disse mennesker. Lyt til hvad det er der har virket for dem og se, om det eventuelt er noget som du kan gentage i dit tilfælde, 

Skriv en kommentar