Skab den perfekte stemning på første date

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Dates er altid svære. Film og serier kan få det til at se så nemt ud, men i virkeligheden er det meget sværere, end det ser ud til. Derfor er det vigtigt at tænke sig om, inden man planlægger en date, for det handler om at skabe den helt rigtige setting.

På den måde har du godt fat i, hvad du vil med daten fra starten og kan gå ind til den med mere ro i maven.

Følg stratego regler

En god måde at gør en første date hyggelig er ved at spille et brætspil. Her er stratego et perfekt eksempel på et spil, der er spændende, men ikke for svært. På den måde kan I lave noget, der både fanger opmærksomheden, uden at gøre det for meget.

Man kan finde strategos regler på internettet. På den måde kan du sætte dig ind i sagerne, inden din date starter.

I strategos regler kan man spille på mange måder, og der er da også taktikker og træk, som er strategier på samme måde som i skak. Du kan finde masser af information om stratego og stratego regler. På den måde kan du forberede dig lidt på forhånd, så du kan imponere med din date.

Lav lækker mad

En anden måde, du kan sætte en hyggelig ramme for dig og din date på, er ved at lave noget lækkert aftensmad til jer og en lækker dessert, som du blandt andet kan finde opskrift på her.

Dog er madlavning ikke som risk, men stratego regler gælder stadig, og det vil uanset, hvad blive en succes, hvis du sætter de to ting i kombination. Det vil altså være de gode rammer til, at I kan hygge jer, samtidig med at I får spist noget lækkert mad.

 

 

Skriv en kommentar