Skal din baby med på vinterferien?

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Rigtig mange vælger at tage ud at rejse om vinteren, og skiferierne er lige så populære, som de altid har været. Mange danskere tager på skiferie hvert år, og det kan derfor være praktisk at vide, hvad man skal huske, hvis man skal have sin nyfødte med på sin første skiferien. Derfor har vi herunder udarbejdet en huskeliste med ting, der er helt essentielle, hvis man skal have den nyfødte med ud at rejse om vinteren.

 

Det skal du huske, hvis børnene skal med på skiferie

Vi har herunder skrevet de ting, som du bare skal huske, hvis du skal have dit barn med ud at rejse til destinationer under koldere himmelstrøg. Listen er udelukkende vejledende, og du bør derfor ikke benytte den som en komplet huskeliste.

 

  • Et uld ammeindlæg kan være en god ting, da de hjælper med at sikrer en smertefri amning og medvirker, at brystet holdes varmt. På den måde beskyttes brysterne samtidig med, at overskydende mælk absorberes
  • Husk altid en hue til dit barn, da hele kroppen hurtigt bliver kold, hvis barnet fryser på hovedet
  • Bleer er ikke nogen dum idé at tage med til den første dag, indtil man har fundet et supermarked, hvor de kan købes
  • Modermælkserstatning er altid en god ting at huske, hvis barnet har vænnet sig til et specifikt mærke
  • Skidragt – en varm skidragt eller heldragt er altid god at huske, hvis du skal have din baby med på ferien
  • Legetøj… barnet skal selvfølgelig stadig stimuleres, når i er på ferien, og med alle de nye indtryk, det vil få, så vil det være godt at have det vante yndlingslegetøj med

 

Har du andre ting til listen?

Kan du komme i tanke om flere ting, som det kan være smart at tage med? Så er du mere end velkommen til at skrive en kommentar til indlægget, så vi kan få udarbejdet en mere komplet liste. Vi glæder os til at høre, hvad du synes, er helt essentielt, når man skal ud at rejse med sit nyfødte barn.

Skriv en kommentar