Udnyt ferien til at få fikset hjemmet

Hjem

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Når I alligevel tager afsted, kan I lige så godt udnytte lejligheden til at få ordnet et par ting i hjemmet. Hvordan kan det lade sig gøre? I lader håndværkere klare de trælse opgaver, så I hverken bliver generet af larm eller støv, og de får lov at arbejde i fred.

Slip for besværet

Der er rigtig mange fordele ved at få håndværkere ind, mens I er på ferie – især om vinteren, som ellers normalt ikke er den store bygge-sæson. Det er nu, I skal have gang i de større indendørsprojekter, som er hammerirriterende, uanset hvornår på året I får dem lavet. Projekter som at male stuen, renovere badeværelset eller fikse trægulvene er aldrig sjove, og der er ikke noget godt tidspunkt. Det er nemlig den slags projekter, som generer jeres hverdag og gør livet sværere.

Hvis I får håndværkere ind, kan de for eksempel klare en gulvafslibning uden at I bliver smidt ud af huset imens. Det eneste, I skal gøre, er at gøre rummene klar før afrejse og så gøre rent, når I kommer hjem. Møblerne skal flyttes ud og panelerne dækkes af, så de ikke får ridser, og efter arbejdet skal den sidste lille smule støv fjernes fra gulv og vægge. Gulvet må ikke betrædes lige efter behandlingen, så det er helt perfekt, hvis I først kommer hjem et par dage efter.

Vælg den rigtige håndværker

Det er dog selvfølgelig vigtigt at have sikkerhed og tryghed for øje, så sørg for at vælge en håndværker, du stoler på. Uanset hvad du skal have lavet, og om du er hjemme under projektet eller ej, skal du vælge en håndværker, der giver garanti for arbejdet. Så er du nemlig sikret, at eventuelle fejl eller mangler bliver rettet. Du bør også kigge på, om tidligere kunder har skrevet anmeldelser om virksomheden, så du kan læse om deres erfaringer.
Derudover kan det være en god idé at få en ven eller et familiemedlem til at kigge forbi huset en gang i mellem, så I er sikre på, at alt går efter planen.

Skriv en kommentar