Vinterferien står snart for døren

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Selvom det for mange os os nok føles som om, vi mere eller mindre lige er kommet fra ferie, så er der ikke længe til den næste. I hvert fald hvis du hører til dem, der har vinterferie i uge 7 eller 7. Her er der nemlig rigtig mange, især børnefamilier, der går på ferie. I skrivende stund er der dermed kun en lille måned til, at vi som forældre igen har en uges tid med vores børn, hvis vi ellers holder ferie.

For mange betyder det, at man står tilbage med det helt store spørgsmål. Hvad skal vi finde på? Heldigvis er mulighederne mange, det er kun fantasien og budgettet der sætter grænser.

Charterferie

Der er naturligvis mange, der der vælger at tage en rejse sydpå til de kanariske øer eller lignende, hvor vejret er mildt og lunt At der er mange, der vælger dette, betyder naturligvis også at priserne er derefter. Generelt er vinterferien et af de absolut dyreste tidspunkter at rejse på. Mange der gerne vil rejse i en meget tidsbegrænset periode, presser priserne op. Når det samtidig er begrænset, hvor mange destinationer, der er i spil, gør det priserne endnu højere.

Sommerhus i Danmark

Der er også mange der vælger at tage i sommerhus i Danmark. Her er det populært blandt mange børnefamilier at vælge et sommerhus med pool, hvis denne ellers er indendørs. Det giver mulighed for at plaske rundt og ha det sjovt i vandet, uden at man skal tage turen 4000 km sydpå. Hvis man vil have et sommerhus med pool, skal man være hurtigt ude, da de ofte hurtigt bliver udlejet.

Skiferie

Vi danskere elsker skiferier og vi valfarter på nord og sydpå for at komme ud på ski. Hvert år er der flere hunderede tusinde danskere, der pakker skyerne i tagboksen på taget eller lejer dem på destinationen og suser ned af løjperne eller pisterne rundt om i Europa.

Skriv en kommentar