Det skal du lave i dit sabbatår

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Dit sabbatår er det år, hvor du bliver sluppet totalt fri og skal stå på helt egne ben. Det er her du får en kæmpe frihed, men samtidig et kæmpe ansvar. Det er nu, du selv skal til at disponere din tid og finde på noget at tage dig til. Dog kan det godt være noget af det allersværeste, for hvad pokker skal du lave. Men der er flere ting at finde på.

Tag på en oplevelsesrig rejse

Hvis du sidder med en følelse af, at du gerne vil ud og opleve noget, så skal du bare gøre det. Sæt dig ned og planlæg en eller anden vild rejse, som vil kunne give dig nogle oplevelser, nogle erfaringer og nye minder, som du vil kunne tage med dig i fremtiden. Det må gerne være en rejse lidt ud over det sædvanlige. F.eks. kunne du prøve at kigge på rejser til Kenya.

Arbejd dig til en opsparing

Hvis ikke du har behøvet for at komme ud at opleve noget så vildt som en anderledes rejse, kan du vælge at bruge tiden på at opspare nogle penge til ting, som du drømmer om. Det kunne f.eks. være at flytte hjemmefra, købe en bil eller lign. At komme ud og arbejde vil også give dig nogle erfaringer og nogle oplevelser. Det er bare på en anden måde.

Tag på højskole

Højskole er løsningen for dig, der gerne vil blive klogere på dig selv. Det er et vidt begreb, men på en højskole får du mulighed for at dyrke dine interesser samtidig med, at du lærer nye mennesker at kende, som dyrker de samme interesser. Det er ikke skole på den måde, som du kender det, for der er ingen lektier og eksaminer, så der er fuld fokus på personlig udvikling.

Skriv en kommentar