Flere og flere dropper nytår og smutter væk

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Blandt mange har nytår en status af at skulle være årets fest. Den aften hvor det hele kulminere, og hvor alt bare er perfekt. Alle er klædt flot på, maden er i topklasse og vinen skal være noget af det helt gode. Det er dog langt fra alle, der har helt denne forherligende holdning til årets sidste aften. Der er også rigtig mange, der egentlig gerne ville være foruden at skulle være en del at det ræs med at jagte den perfekte fest.

Det er nok også en af grundene til, at der er flere og flere der vælger at rejse væk henover nytår. Hvor vi danskere tager hen er meget forskelligt, og man kommer nok ikke uden om, at økonomien også spiller en rolle. Der er mange tusinde danskere, der rejser om på den anden side af verden og besøger Thailand og drager mod sol og varme. Der er også mange, der vender snuden mod nord og tager i en hytte i Norge eller Sverige og kombinerer med skirejser.

Det vigtigste er at komme væk

For mange er destinationen naturligvis meget væsentlig, man for mange handler det ganske enkelt også om, at undgå at blive en del at nytårs ræset og ikke selv skulle stå med noget i form af madlavning og lignende. Der er også flere og flere slotte og finere hoteller, der er begyndt at tilbyde nytårsophold i stedet for at holde lukket i de dage, som tidligere var meget normalt. Et af de steder er Hindsgavl Slot, og her kan man få en enkelt eller to overnatninger i forbindelse med Nytår.

Det har gennem de sidste mange år været en stigende tendens, at mange gerne vil væk fra nytår, og der er ikke meget der tyder på, at det er en tendens der er på vej til at falde i år.

 

Skriv en kommentar