Gode råd om flyrejsen Thailand

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Når det kommer til vinterrejser, er der rigtig mange danskere der har Thailand som deres foretrukne destination, og det da heller ikke så svært at forstå. Et fantastisk klima, nogle af verdens bedste strande, et smilende og imødekommende folkefærd og ikke mindst et prisniveau der ligger mange niveauer under det danske, ikke mindst hvis man rejser lidt uden for de mest turistprægede områder. I de kommende uger vil vi komme med en række gode råd til dig, der skal til Thailand til vinter.

Vi starter med selve rejsen dertil, og her finder du nogle gode råd der især er til dig der skal flyve til Thailand for første gang.

Rejsen dertil

Det kan være, at du er erfaren med at flyve i mange timer og har prøvet det masser af gange før, men for mange kommer det alligevel bag på mange, hvor lang tid 12 timer i et lille sæde egentlig er. For en gruppe af personer kan det især være lidt af en prøvelse, at skulle sidde så lang tid, og her tales der hverken om overvægtige der kan have svært ved at være i et sæde eller om personer med flyskræk, men derimod om rygere.

For mange er det nemlig et stort problem, ikke at kunne tænde en cigaret i et halvt døgns tid, men der er altså ingen kære mor, og at ryge ombord på et moderne fly på toilettet eller lignende, kan kaste en bøde af sig på langt over 5000 kroner. Der er nogen der fejlagtigt tror at e-cigaretter som disse er tilladt ombord, det er dog ikke tilfældet, og generelt skal man sætte sig godt og grundigt ind i reglerne for e-cigaretter, for det er ulovligt i Thailand, og det kan rent faktisk give fængelsstraf at medbringe dem, så inden man pakker dem i kufferten skal man lige sætte sig ind i reglerne.

Underholdningen er essentiel

Sørg for at have underholdning med til mange timer. Du håber sikkert på, at du kan falde i søvn og sove meget af turen væk, og det kan da også være at du kan det, men det kan også være, at du ikke kan finde ro. Det kan også være, at du har set de film der tilbydes i underholdningssystemet.

Det er derfor en rigtig god ide at have sikret sig nogle gode film på iPad’en, og en powerbank, så du kan lade den op, da den sjældent holder strøm i 10 timer.

 

Skriv en kommentar