Knæbind til skiferien

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Skisport kan være hårdt for muskler og led, og det er derfor en god ide at passe på sig selv, når man drager af sted mod en uge eller to i sneen. Hvis du i forvejen har problemer med dine knæ på grund af en gammel knæskade eller lignende, kan det være en god ide at anskaffe et knæbind til skiferien.

Hvordan virker knæbindet?

Knæbind anvendes typisk i forbindelse med sportsudøvelse. Her giver det både støtte og aflastning i forbindelse med gener som for eksempel forvridninger, forstuvninger og muskel- og fibersprængninger. Knæbindet giver varme og kompression til knæet, så blodgennemstrømningen øges. Dermed er det muligt at udføre mere kontrollerede og stabile bevægelser, hvilket mindsker risikoen for uventede bevægelser eller vrid. Knæbind kan bruges efter en skade, i forbindelse med genoptræning eller til forebyggelse af nye skader.

Hvilket knæbind skal du vælge?

Når du skal vælge et knæbind, vil valget afhænge af, hvilken funktion det skal have. Futuro Stabiliserende Knæstøtte giver for eksempel støtte til svage og ømme muskler omkring knæet, holder knæet på plads uden at begrænse bevægelsesfriheden. Mabs Elastisk Knæstøtte støtter knæleddet og har på grund af neoTex-materialet en varmende effekt. Dette knæbind er velegnet i forbindelse med ledbåndsskader, muskelinflammation samt ustabile og slidte led.

På Mecindo.dk finder du et bredt udvalg af knæbind med og uden huller og puder. Du kan også købe et i din lokale sportsbutik, hvor du i øvrigt kan få yderligere rådgivning til, hvilken type knæbind, der passer til dig.

Træn dine knæ

Udover at investere i et knæbind er det en rigtig god ide at træne dine led og muskler op forud for turen. Jo stærkere dine led og muskler er, jo mere kan de holde til. Derfor mindsker forebyggende træning risikoen for overbelastning og andre skader, så du kan nyde skiferien uden smerter og ømme muskler.

 

 

 

 

Skriv en kommentar