Tag billigt på ski i Tjekkiet

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

De fleste kender Tjekkiet for den populære bil ’Skoda’ samt deres omfattende øl produktion. Dog har Tjekkiet også meget mere at byde på end blot biler og øl, og Tjekkiet er faktisk også et rigtigt godt sted at stå på ski på trods af, at dette kommer bag på mange. Der er faktisk mange gode muligheder for at stå på ski i Tjekkiet, og Tjekkerne har gennem årerne skabt en række udmærkede skisportssteder, hvor liftsystemerne langt de fleste steder ligeledes er blevet moderniseret, så faciliteterne er helt i top. Vælger du desuden at tage på ski i Tjekkiet, kan du få meget mere for dine penge, idet en skiferie til Tjekkiet er noget billigere end en skifere til de traditionelle skiområder som Norge, Østrig, Italien og Frankrig. Er du således interesseret i at komme på en yderst billig skiferie? Så kan du lige her få et godt tilbud på ski i Tjekkiet.

Kom hurtigt og billigt på ski til Tjekkiet

Rigtig mange af de populære skiområder i Tjekkiet grænser op til Polen mod nord, hvorfor det altså er muligt at komme både nemt og hurtigt på ski til Tjekkiet. Destinationen vil nemlig ligge blot 750 kilometers kørsel fra Padborg samt endnu kortere fra Puttgarten, og det er især denne korte afstand, der gør Tjekkiet til en interessant skidestination for danskerne. Der er desuden ikke blot nemt at tage på ski til Tjekkiet – det er ligeledes billigt. I langt de fleste skiområder i Tjekkiet kan du nemlig købe et liftkort til voksen i seks dage for under 900 kr. Og ikke nok med det, så er prisen på indkvartering ligeledes meget billigere i Tjekkiet end i de traditionelle ski-lande. Prisen på indkvartering i Tjekkiet er således det billige du finder, når du skal på ski i Europa. Sidst, men ikke mindst, kan du også tage på ski i Tjekkiet og få dig en god kold øl med god samvittighed, idet priserne hos restauranterne og barerne ligeledes ligger i den lave ende.

Med andre ord, er ski i Tjekkiet altså til den prisbevidste forbruger, der ligeledes ønsker at komme på en god skiferie, hvor der er mulighed for at prøve mange kilometers pister af.

Skriv en kommentar