Tag på Safari til vinter

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Covid-19 har som bekendt sat en stor stopper for meget rejseaktivitet det seneste år. Der er nok heller ikke nogen tvivl om, at der kommer til at sætte sine tydelige spor i fremtiden. Der er dog meget der tyder på, at det kommer til at være muligt at rejse i hele verden igen om et halvt års tid. Noget af det mange af os har savnet, er sol og varme og at rejse sydpå.

Der er også mange af os, der har sparet penge på, ikke at skulle rejse i sommers, og samtidig står langt de fleste af os også til at få en ganske pæn sum mellen hænderne til oktober, når der udbetales en del af de indefrosne feriepenge. Det bedste for samfundet rent økonomisk, ville naturligvis være, at de blev brugt i Danmark. Der er dog også mange, der har brug for nogle gode oplevelser efter hvad der for mange, har været en hård tid. Og hvad er dejligere end at rejse?

En af de ting du kan overveje, som du måske ikke har haft midlerne til før, men som de indefrosne feriepenge nu måske gør muligt, er at tage til en lidt mere eksotisk destination end Tenerife, Gran Canaria eller hvor solskinsferien plejer at gå hen om vinteren. Her kunne et rigtig godt bud være en Safari til Kenya. Her får du nemlig en naturoplevelse, der er helt ud over det sædvanlige. Her kan du opleve store dyr i den frie natur, som man ellers kun ser dem i zoologiske haver.

Klimaet er dejlig varmt året rundt, og faktisk er den bedste periode at besøge landet mellem januar og februar, hvor der er mindst regn. Det er noget man kan gøre som par, eller man kan tage på den helt store familietur. Undgå eventuelt at tage helt små børn med, da de alligevel ikke vil kunne huske rejsen. Men så snart de er i børnehavealderen vil de kunne få en kæmpe oplevelse, og rejserne kan sagtens sammensættes, så de passer til familier.

Skriv en kommentar